BRASSERIE DE NOORDERSTER

BRASSERIE DE NOORDERSTER Voor maaltijden vers door de kok bereid!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 268 beoordelingen
13 apr 2018 om 10:59 Het eten was weer heerlijk en het smaakte goed.
19 mrt 2018 om 13:59 Als kraamcadeau laten bezorgen, super snel en als eigen initiatief met ballonnen en kaartje afgeleverd! Super!
16 mrt 2018 om 14:38 Top
13 mrt 2018 om 13:54 Eten was zalig. Voor herhaling vatbaar.
9 mrt 2018 om 20:54 De kipfilet was heerlijk mals met worteltjes, doperwtjes en knapperige gebakken aardappeltjes met mayo. Het was weer genieten van het eten.
6 mrt 2018 om 20:08 ik zal hier nooit meer bestellen het eten was echt niet lekker gebakken aardappels waren zacht en zweterig de snitzel smaakte zo niet vers het broodje warm vlees kon het vlees met moeite vinden. Ik zou een klacht moeten indienen en me geld terugvragen!!!
7 feb 2018 om 14:33 Bezorging was te laat. Er stond binnen 25 minuten kreeg later een sms dat het rond de 60 minuten zou worden. 60 minuten werden het jammer genoeg ook niet. Eten was wel erg goed en erg lekker.
1 feb 2018 om 0:05 Het eten is prima volgende keer weer bestelen
29 jan 2018 om 20:03 Zoals altijd, heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging , passie voor het vak dik 5 sterren
24 jan 2018 om 20:06 Ik heb voor het eerst hier eten besteld. Ik ga het zeker vaker doen!
19 jan 2018 om 20:42 elke keer weer geweldig
12 jan 2018 om 19:38 Heerlijke maaltijd. Schnitzel lekker mals en gebakken aardappeltjes weer knapperig. Bestel ook in de toekomst weer bij De Noorderster.